Tratamentul de par cu keratina si beneficiile sale

By | septembrie 23, 2019

Parul rebel poate fi greu de gestionat si de aranjat, motiv pentru care aproape 70% dintre femei aleg sa-si indrepte parul. Indreptarea constanta poate dura foarte mult timp, dar mai mult decat orice, degradeaza parul.

Din fericire, exista un tratament pentru par care poate ajuta la pastrarea parului drept si rezistent la umiditate. O indreptare cu keratina este o procedura eficienta si de lunga durata, care este disponibila aproape in fiecare salon profesional.

Tratamentul de par cu keratina este uneori numit si tratament de netezire a parului. Este o procedura de ingrijire a parului care presupune aplicarea de keratina si alte ingrediente si substante chimice pe par. Acest lucru face ca parul sa se indrepte, fiind o solutie pe termen lung care poate dura cateva luni, deoarece ingredientele speciale vor ramane pe par chiar si dupa spalare.

Inainte de a va duce la salon si a cere un astfel de tratament, ar trebui sa aveti o idee clara despre ce face tratamentul pentru par. In timp ce reprezinta o cheltuiala si o investitie destul de mare, rezultatele sunt pe masura si vor dura un timp indelungat. Principalul beneficiu al tratamentului cu keratina este acela ca ajuta parul sa fie mai „docil”. Este minunat de aplicat la inceputul verii, mai ales daca aveti un par care reactioneaza nefiresc la umiditate. De asemenea, poate reduce timpul consumat pentru a va aranja parul, indreptarea cu placa nefiind necesara dupa aplicarea acestui tratament.

Un beneificiu care deseori este trecut cu vederea este acela ca un astfel de tratament grabeste timpul de uscare a parului. Intrucat parul va fi mai putin absorbant, va contine mai putina apa, deci va fi mai usor de uscat.

Un lucru suplimentar de remarcat cu privire la tratamentele cu keratina este ca acestea vor intari parul. Acoperirea parului cu aceasta proteina protejeaza impotriva capetelor despicate sau ruperii. De asemenea, de la o imagine a parului lipsit de viata, dupa aplicarea keratinei, parul va fi mai puternic, mai stralucitor si sanatos.

Indreptare cu keratina | coafor in 1 Mai | joyasalon.ro

indreptare cu keratina

Singurele restrictii dupa aplicarea keratinei ar fi evitarea spray-urilor abrazive sau frecventarea unei piscine cu apa clorinata.

Puteti obtine acest tratament la Joya Salon, un coafor in 1 Mai. Acesta este un adevarat atelier de frumusete in care ar trebui sa ajunga orice femeie care doreste sa isi imbunatateasca anumite aspecte ale fizicului sau. Programari puteti face telefonic sau online accesand joyasalon.ro!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.