De ce prefera oamenii sa cumpere torturi la comanda

By | februarie 10, 2021

In detrimentul achizitionarii unui tort care sta deja in vitrina cofetariei, oamenii aleg din ce in ce mai des sa cumpere torturi la comanda. Mai mult, nici nu se deplaseaza pentru a face acest lucru, deoarece tot procesul se desfasoara online, iar livrarea este asigurata de cofetarie pana la usa clientului.

Motivele pentru care oamenii aleg sa comande torturi online sunt foarte bine intemeiate, in primul rand pentru ca o astfel de abordare poate sa salveze timp pretios. De asemenea, ocaziile cu care se comanda torturi sunt variate, de la aniversari, pana la petreceri tematice, nunti sau botezuri. Iata care sunt intalnite cel mai des!

Torturi la comanda pentru aniversari

Cei care comanda torturi cu ocazia aniversarii unui membru al familiei sau a unui prieten pot personaliza deliciosul preparat. Pe tort poate fi scris un mesaj special cu urarile adresate celor dragi, insa exista si torturi personalizate cu fotografii sau cu anumite imagini. Indiferent de preferinte, clientii trebuie doar sa le comunice in momentul in care plaseaza comanda, iar acestea vor fi respectate.

Torturi pentru toate gusturile

Cei care comanda tortul pot decide gustul preparatului, incepand de la blat si pana la creme si glazura. Astfel, oamenii pot include aromele preferate in reteta de tort, creand o combinatie delicioasa. Este simplu: clientul cere, iar cofetaria executa. Totusi, ar fi bine ca oamenii sa ceara si parerea celor de la care comanda tortul, deoarece alaturarea anumitor gusturi poate fi nefericita uneori.

Torturi personalizate | Torturi la comanda | eTorturi.ro

torturi la comanda

Torturi pentru petrecerile tematice

Torturile facute la comanda sunt nelipsite de la petrecerile tematice. Nu este de mirare, avand in vedere ca experienta nu este una completa fara prezenta unui tort impresionant, decorat in functie de tematica petrecerii.

Poate fi vorba despre un tort in forma de unicorn pentru o petrecere a copiilor, despre un tort in forma de dovleac pentru Halloween sau despre un tort in forma de diploma daca este vorba despre o petrecere de absolvire. Posibilitatile sunt nelimitate si depind doar de imaginatie! Cei care sunt in pana de idei se pot inspira de pe site-ul eTorturi.ro, unde vor gasi zeci de torturi, care mai de care mai interesante.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.