O intrebare frecventa la care trebuie sa isi raspunda proprietarii: “unde vand carti”?

By | noiembrie 5, 2020

Proprietarii caselor si apartamentelor care isi doresc o reorganizare a livingului incep prin a cauta pe motoarele de cautare cuvintele cheie unde vand carti?”, primul si cel mai important pas pentru o incapere mult mai aerisita si mai organizata. Livingul era pana nu demult spatiul in care se primeau musafirii, in care familia se reunea in jurul televizorului pentru a petrece momente placute, dar acum livingul mai poate fi transfromat si in birou de acasa, mini-loc de joaca pentru copii si chiar sala de mese.

Avand aceste considerente in minte, proprietarii apartamentelor trebuie sa elimine cartile vechi din biblioteca, volume care nu fac altceva decat sa atraga praf si sa acapareze foarte mult spatiu. Fie ca opteaza pentru un living echilibrat, minimalist sau casual, proprietarii trebuie intai sa elimine tot ceea ce nu mai este necesar si sa amenajeze ceea ce ramane in viziunea pe care o au.

Unde vand carti? Anuntul de la care porneste aventura reamenajarii livingului

Reamenajarea livingului incepe de la o simpla cautare online, a unui anunt de tipul “cumpar carti vechi”. O data ajunsi evaluatorii si reprezentantii anticariatului Anticariat-Carti.com la domiciliul solicitantilor, proprietarii decid ce vor face cu spatiul ramas liber si isi pot transforma livingul intr-o incapere:

  • Formala si echilibrata

Un design pe care majoritatea proprietarilor de locuinte ar trebui sa il adopte, care poate fi descris ca doua canapele mici orientate una spre cealalta, un semineu si un televizor deasupra acestuia si o biblioteca formata din corpuri dispuse de-o parte si de alta a semineului.

Unde vand carti | Cumpar carti vechi | Anticariat-Carti.com

unde vand carti

  • Casual si placuta

Un living casual si echilibrat trebuie sa ofere proprietarilor mai mult confort si mult echilbru, care poate include o canapea mare extensibila sau un coltar, un televizor amplasat in mod eficient in fata canapelei si o biblioteca generoasa in care sa nu fie amplasate numai carti, ci si obiecte de décor.

  • Minimalista si confortabila

Un living minimalist si confortabil este si cea mai la moda varianta, minimalismul presupunand foarte putine obiecte de décor, cat mai confortabil amplasate, in care proprietarii se simt cu adevarat acasa, iar musafirii au suficient loc sa se desfasoare, nemaifiind limitati de masuta de cafea, de dulapuri si comoda imensa pe care este asezat televizorul sau de biblioteca mult prea aglomerata.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.